Lesmiddag

Wat is nu leuker dan samen sparren en tot oplossingen komen. Je verhaal kwijt kunnen en dat er naar je geluisterd wordt zonder oordeel.

Ervaring leert, dat er nog zo veel paarden eigenaren worstelen met hun paard en zichzelf. Veel mentaal, fysiek en anderszins problemen steken de kop op. Paarden zijn de spiegel van de ziel, confronterend, authentiek en heel eerlijk. Je wilt het graag goed doen, maar je bent op heel veel vlakken nog onbewust onbekwaam en dat geldt voor iedereen ons leven lang.

Tijdens de lesmiddagen blijven we met de benen aan de grond, je wilt graag leren, maar je hebt zelf ook bagage een volle rugzak, waarvan wij kunnen profiteren. In de omgang met paarden delen we veel kennis, technieken, gevoelens en emoties.

Tijdens de lesmiddagen hoop ik dat we samen kunnen werken aan oplossingen. Of dat nu in technische zin is of mentaal, we dragen onze kennis uit om van elkaar te leren. We starten aan tafel met de onderwerpen die zijn voorgedragen en kijken in de praktijk naar de paarden waarvan we veel zullen leren.

Eerst theorie en daarna praktijk
Theoriedeelnemers 35 euro
Deelnemers met paard 70 euro
Max 4 deelnemers

Geef je op via het aanmeldformulier
Vermeld in je aanmelding wat jij graag wilt bespreken die middag
Je hoeft niet perse een onderwerp mee te nemen
Bij voldoende aanmeldingen gaat de workshop door